Over ons

Garage van den Berg is een universele garage waar u terecht kunt met alle merken auto’s. Het bedrijf is gevestigd in Zwartsluis en al meerdere jaren een begrip in de regio. De kernwaarden van Garage van den Berg zijn klantgericht, betrouwbaar en vakbekwaam. Bij ons staat de klant centraal, wij zorgen voor persoonlijke service en uitstekende kwaliteit. U komt nooit voor verrassingen te staan, u krijgt namelijk altijd een prijsopgave vooraf. Onze prijzen zijn scherp en de boodschap helder. Mochten er onderdelen aan vervanging toe zijn, dan nemen wij vooraf contact met u op om te overleggen. Wij zien u graag als tevreden klant terug.

Aangesloten bij: BOVAG

Sinds november 2020 is Garage van den Berg aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk BOVAG. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van kwaliteit, vakbekwaamheid en service.

Is uw auto toe aan onderhoud, reparatie, APK of uitlijnen? Voor diverse werkplaatsdiensten kunt u terecht. Wij hebben een goed uitgeruste werkplaats met specialistische apparatuur waaronder een gloednieuwe uitlijner. Wij kunnen dus uitstekend zorg dragen voor uw auto.

Door regelmatige trainingen en cursussen zijn de monteurs altijd up-to-date en gaan ze geen uitdaging uit de weg. Er staat bij Garage van den Berg een team van vakkundige mensen voor u klaar. Komt u langs de kant van de weg stil te staan of komt u langs de werkplaats. Wij hebben onze eigen sleepdienst en vijf leenauto’s waar u gebruik van kunt maken.

BOVAG

Als BOVAG-bedrijf hebben wij de doelstelling dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit.

De BOVAG (Bond Van Automobielhandelaren en Garagehouders) is een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. En dat is niet voor niets. Alle BOVAG-bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Om het predicaat BOVAG-bedrijf te mogen voeren, verplichten wij ons als garage om op vakbekwame wijze ons werk te doen en een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. De bekende BOVAG Garantie en de leveringsvoorwaarden zorgen ervoor dat uw belangen als klant altijd goed geborgd zijn.

Garage van den Berg Bovag