Trekhaken

Optimaal genieten van uw (elektrische) fiets of caravan? Laat de juiste trekhaak monteren bij dé trekhakenspecialist: Garage van den Berg.

Weet u niet welke trekhaak het beste bij uw auto past? De specialisten van Garage van den Berg helpen u graag. Op basis van uw auto en wensen, selecteren en monteren wij de juiste trekhaak voor u. Afhankelijk van uw auto kunt u kiezen uit een vaste, wegdraaibare of afneembare trekhaak.

Trekhaak montage

Aan het monteren van een trekhaak zit een aantal voorwaarden. De trekhaak moet deugdelijk bevestigd worden aan de chassis van de auto, de kentekenplaat zichtbaar en de elektronica volgens instructies worden aangelegd. Als de montage niet aan de voorwaarden voldoet, dan kunnen er storingen ontstaan in uw auto. Om kwaliteit te garanderen, worden de specialisten jaarlijks bijgeschoold en zijn wij Trekhaken.nl montage partner!

Verschillende types trekhaken

U heeft keuze uit een vaste, wegdraaibare en afneembare trekhaken. Wilt u vaak gebruik maken van uw trekhaak? Dan adviseren wij een vaste trekhaak. Deze is het voordeligst en zijn altijd klaar voor gebruik. Houd er wel rekening mee dat dit type altijd zichtbaar is. Bij een afneembare of een wegdraaibare, heeft u dit probleem niet. Echter, zijn deze niet beschikbaar voor alle type auto’s. Laat u goed adviseren door ons.

Bij de keus tussen een 7-polige en 13-polige stekker is het bepalend waarvoor u de trekhaak gaat gebruiken. Voor een fietsendrager of aanhangwagen voldoet een 7-polige stekker. Gaat u de trekhaak gebruiken voor een caravan met constant stroomdraad (om bijvoorbeeld een koelkast te voeden), dan heeft u de 13-polige stekker nodig.

Vragen of wilt u een afspraak maken?