Grote onderhoudsbeurt voor uw auto

Bij Garage van den Berg kunt u kiezen voor een kleine onderhoudsbeurt of een grote onderhoudsbeurt. Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto volledig gecontroleerd.

Wat is een grote onderhoudsbeurt?

Tijdens het grote onderhoud van uw auto controleren onze monteurs uw auto op een groot aantal belangrijke punten. Deze punten kunnen verschillen per merk, model en type uitvoering van uw auto. Hiervoor gebruiken wij de technische checklist die door de autofabrikant is voorgeschreven.

Op welke punten wordt uw auto o.a. gecontroleerd?

Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op dezelfde punten als bij een kleine onderhoud. Daarnaast wordt tijdens het groot onderhoud ook nog op een aantal extra punten gecontroleerd, zoals bijvoorbeeld: brandstoffilter, luchtfilter en interieurfilter.

Wanneer moet u een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren?

Ook het onderhoudsschema kan verschillen per merk, model en type uitvoering van een auto. Weet u niet precies wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt? Dan kunt u onderstaand onderhoudschema aanhouden voor een grote onderhoudsbeurt.

Type auto Wanneer?
Oudere auto (6/7 jaar of ouder) Elke 30.000 km of elke twee jaar
Nieuwere auto (maximaal 6 jaar oud) Elke 30.000 km of wanneer een melding verschijnt op het dashboard.

Combineer uw grote onderhoudsbeurt met de APK-keuring

Veel consumenten denken dat een APK-keuring hetzelfde is als onderhoud. Dit is een groot misverstand. Met goed onderhoud kunt u de levensduur van uw auto verlengen en de kans op pech onderweg verminderen. De APK-keuring daarentegen is een wettelijke keuring die bepaalt of uw voertuig de weg op mag. De APK-keuring is een controle, geen onderhoudsbeurt. Een APK-keuring is dus geen garantie dat uw auto goed is. Garage van den Berg raadt daarom ook aan om een onderhoudsbeurt te combineren met een APK-keuring. Zo blijft uw auto in topconditie.

Garage van den Berg onderhoud

Vragen of wilt u een afspraak maken?

Heeft uw auto een grote onderhoudsbeurt nodig? Laat uw auto dan snel en betrouwbaar onderhouden door Garage van den Berg in Zwartsluis. Plan eenvoudig en snel online een afspraak in of neem contact met ons op.