Onderhoud aan uw auto

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? De ervaren monteurs van Garage van den Berg staan graag voor u klaar. Met goed onderhoud kunt u veilig de weg op en verlengt u de levensduur van uw auto. Tevens kunt u met goed onderhoud flink besparen op onnodige reparatiekosten. U kunt kiezen uit een kleine onderhoudsbeurt of een grote onderhoudsbeurt. Bij een grote onderhoudsbeurt worden meer vloeistoffen en onderdelen vervangen, dan bij een kleine beurt. Wij adviseren om jaarlijks in de werkplaats te komen voor een onderhoudsbeurt.

Geen onverwachte kosten

De kosten voor auto-onderhoud zijn afhankelijk van het merk en type auto. Doet u auto-onderhoud bij Garage van den Berg, dan komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. De kosten worden met u besproken, ook als er onverwachte gebreken worden ontdekt. Bij Garage van den Berg wordt een goede prijs-kwaliteitverhouding aangehouden, u betaalt nooit teveel. Er wordt gewerkt tegen een prima uurtarief en wij leveren onderdelen tegen een schappelijke en gunstige prijs.

Combineer uw onderhoudsbeurt met de APK-keuring

Veel consumenten denken dat een APK-keuring hetzelfde is als onderhoud. Dit is een groot misverstand. Met goed onderhoud kunt u de levensduur van uw auto verlengen en de kans op pech onderweg verminderen. De APK-keuring daarentegen is een wettelijke keuring die bepaalt of uw voertuig de weg op mag. De APK-keuring is een controle, geen onderhoudsbeurt. Een APK-keuring is dus geen garantie dat uw auto goed is. Garage van den Berg raadt daarom ook aan om een onderhoudsbeurt te combineren met een APK-keuring. Zo blijft uw auto in topconditie.

 

Garage van den Berg onderhoud

Vragen of wilt u een afspraak maken?

Heeft uw auto onderhoud nodig? Laat uw auto dan snel en betrouwbaar onderhouden door Garage van den Berg in Zwartsluis. Plan eenvoudig en snel online een afspraak in of neem contact met ons op.