Kleine onderhoudsbeurt voor uw auto

Bij Garage van den Berg kunt u kiezen voor een kleine onderhoudsbeurt of een grote onderhoudsbeurt. Tijdens een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op de belangrijkste punten.

Wat is een kleine onderhoudsbeurt?

Tijdens het kleine onderhoud van uw auto controleren onze monteurs uw auto op een aantal belangrijke punten. Deze punten kunnen verschillen per merk, model en type auto. Hiervoor gebruiken wij de technische checklist die door de autofabrikant is voorgeschreven.

Op welke punten wordt uw auto o.a. gecontroleerd?

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto o.a. gecontroleerd op de volgende punten door onze monteurs:

Wanneer moet u een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren?

Ook het onderhoudsschema kan verschillen per merk, model en type uitvoering van een auto. Weet u niet precies wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt? Dan kunt u onderstaand onderhoudschema aanhouden voor een kleine onderhoudsbeurt.

Type auto Wanneer?
Oudere auto (6/7 jaar of ouder) Elke 15.000km of jaarlijks
Nieuwere auto (maximaal 6 jaar oud) Elke 15.000 km of wanneer een melding verschijnt op het dashboard.

Combineer uw grote onderhoudsbeurt met de APK-keuring

Veel consumenten denken dat een APK-keuring hetzelfde is als onderhoud. Dit is een groot misverstand. Met goed onderhoud kunt u de levensduur van uw auto verlengen en de kans op pech onderweg verminderen. De APK-keuring daarentegen is een wettelijke keuring die bepaalt of uw voertuig de weg op mag. De APK-keuring is een controle, geen onderhoudsbeurt. Een APK-keuring is dus geen garantie dat uw auto goed is. Garage van den Berg raadt daarom ook aan om een onderhoudsbeurt te combineren met een APK-keuring. Zo blijft uw auto in topconditie.

Vragen of wilt u een afspraak maken?

Heeft uw auto een kleine onderhoudsbeurt nodig? Laat uw auto dan snel en betrouwbaar onderhouden door Garage van den Berg in Zwartsluis. Plan eenvoudig en snel online een afspraak in of neem contact met ons op.