Sleepdienst

Stel, u komt stil te staan langs de kant van de weg of wellicht start uw auto niet meer na een flinke nachtvorst. Niets is vervelende dan autopech, al helemaal als u ergens op tijd moet zijn. Wat nu? Geen zorgen, Garage van den Berg biedt tijdens zulke situaties hulp! Wij hebben namelijk een eigen sleepdienst.

Autosleepdienst Zwartluis en omstreken

Of u nu met een lege accu staat, een aanrijding heeft gehad of vast staat in de berm, Garage van den Berg is er voor u. Door onze jarenlange ervaring is geen enkel voertuig een probleem. Wij slepen voertuigen in bijna iedere gewichtsklasse af. Heeft u een voertuig dat afgesleept moet worden? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar op 06-27120005.

Kosten autosleepdienst

De kosten van het wegslepen van uw auto hangen af van de oorzaak van de pech. Komt de pech door een ongeval, dan vallen de kosten binnen de dekking van uw autoverzekering. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw verzekeraar. Heeft u een mechanische storing. Dan is de kans groot dat deze kosten niet worden vergoed door uw verzekeraar.

Wilt u meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op, wij staat graag voor u klaar! Wilt u gebruik maken van onze sleepdienst, bel dan naar 06-27120005.